Doe mee! Fitste Juf & Meester

Printversie
Leerlingen zaken - gsf

Dit jaar zoekt de Gelderse Sport Federatie weer de Fitste Juf en Meester van Gelderland. Geeft uw school ook het goeie voorbeeld? Schrijf uw school dan nu in! U ontvangt dan een deelnamepakket met de benodigde materialen en uitleg. Wie weet komt Jochem van Gelder tijdens de Nationale Sportweek wel op uw school om de prijzen uit te reiken: een megawisselbeker en voor 250 euro aan sport- en spelmateriaal. Vakantie tijdens de Sportweek? Geen probleem! Uw school kan gewoon meedoen.

De Gelderse juffen en meester krijgen dit jaar drie opdrachten. We testen de behendigheid, conditie en kracht. Elk onderdeel moet één minuut uitgevoerd worden en u kunt dat bijvoorbeeld tijdens een pauze doen. In totaal duurt het ongeveer 10 minuten. Er mogen meerdere juffen en meesters van een school meedoen.

Als u uw school aanmeldt, onvangt u het gratis deelnamepakket met onder andere een strandbal om de testen uit te voeren. In het pakket bevindt zich ook verdere uitleg voor bijvoorbeeld het doorgeven van de scores.